Kitesurfles privé

Tijdens de kitesurfles privé krijg je 1 op 1 begeleiding van onze instructeur. Ben je een enthousiaste beginner, al gevorderd, of heb je juist specifieke vragen? Dan is onze meest intensieve les en de snelste manier om te leren kitesurfen voor jou! De privé kitesurfles kunnen we compleet afstemmen op jouw niveau.


Waarom kitesurfles privé?

Privélessen zijn de snelste manier om te leren kitesurfen. Om dat je zelf de hele tijd de kite in je handen hebt, ontwikkel je snel kite controle en kun je vele herhalingen maken. Daarnaast kun je op basis van je eigen niveau en ervaringen door de stof heen. Ideaal als je heel snel vooruit wilt, of juist wat rustiger met meer aandacht voor bepaalde onderdelen.

Alle kitesurflessen worden gegeven volgens door internationale IKO methode en gecertificeerde instructeurs. Verder op deze pagina vind je uitgebreide beschrijving van het lesprogramma.

1 les

Volg 1 les. Heb je de smaak te pakken en wil je meer lessen volgen? Dan betaal je alleen het verschil.

€1252 uur
Boek nu
3 lessen

Weet je al zeker dat je wilt leren kitesurfen? Volg dan 3 lessen.

€3656 uur
Boek nu
5 lessen

Volg 5 lessen als je snel zelfstandig wilt kitesurfen.

€61010 uur
Boek nu
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

IKO

Wij van Denhaagkitesurfles.nl zijn een IKO kitesurfschool. Dit betekent dat wij alleen maar werken met IKO gecertificeerde kitesurf instructeurs en werken volgens de methode en regels van de IKO. IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurf opleidingen. IKO leidt de instructeurs op om de klant op een juiste veilige manier op weg te helpen.

IKO certificaat

Na afloop van je cursus word je aangemeld op de internationale IKO website en krijg je een IKO-certificaat. Hiermee kun je je voortgang bijhouden. Heb jij het in je om level 3 – zelfstandig kitesurfer te halen?!

Lesgarantie

Kitesurfen is de mooie sport van het spelen met de wind en de natuur. Bij opgaven wordt er getracht de voorkeursdatum en tijd te handhaven, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

Programma kitesurfles privé

Bekijk hieronder per les wat je kunt verwachten van de kitesurflessen.

Na een korte kennismaking trekken we ons wetsuit aan en gaan we het strand op. Daar zoeken we een plekje en beginnen we met het herkennen van veilige windrichtingen en omstandigheden. Vervolgens leer je de eerste basics met een powerkite op het land. Daarna besteden we aandacht aan de opbouw, veiligheidssystemen en het landen en oplaten van een 4 lijns kite. De volgende stap is lekker het water in en werken aan kite-control en bodydraggen.
Tijdens de tweede kitesurfles beginnen we met een stukje herhaling. Vervolgens zul je verder oefenen met zelfstandig de kite besturen in het water en de downwind en upwind bodydrag onder de knie krijgen. Ook het relaunchen van de kite na een crash wordt uitvoerig behandeld. Les twee eindigt met de uitleg van de self rescue techniek in ondiep water. Voor de snelle cursist kunnen er nog de eerste meters op het board worden gemaakt! Na het opruimen van de kite kun je je omkleden en genieten van een drankje op het terras.
In les 3 zullen we starten of verder gaan oefenen met het board! Allereerst oefenen we bodydraggen met het board en het aandoen van het board. Daarna zullen we beginnen met waterstarten en de eerste meters maken! Tegen het einde van de les besteden we aandacht aan zelfstandig de kite op het strand kunnen oplaten en landen.
Tijdens les 4 zullen we onze vaar skills verder verbeteren en beide kanten op proberen te starten. Ook besteden we aandacht aan het leren kennen van de voorrangsregels, gecontroleerd kunnen stoppen en alle vaarrichtingen op kunnen varen, ook upwind!
Als je het varen goed onder de knie hebt, gaan we in les 5 up wind varen zodat je niet meer hoeft terug te lopen op het strand. Aan het einde van de les is er gelegenheid tot materiaaluitleg en advies voor het aankopen van een kite. Aan het einde van les 5 zorgen we dat je zelfstandig het water op kunt.


Kitesurfles duo

Leer kitesurfen met een vriend of vriendin in een groepje van twee personen.

€1103 uur
Lees meer
Kitesurfles groep

Ben jij wel van de gezelligheid? Leer samen kitesurfen met drie personen in een groep.

€953 uur
Lees meer
Kitesurfles kids

Op een veilige en leuke manier in aanraking komen met kitesurfen voor kinderen.

€602 uur
Lees meer
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek nu