Kitesurf coaching

Kun je al kitesurfen, maar vind je het fijn om nog wat tips te ontvangen? Of heb je kitesurfen op vakantie geleerd en wil je voor het eerst in Nederland aan de slag? Ook dan kun je met een ervaren instructeur bij ons het water op. Tijdens een privéles kunnen we dit afstemmen op jouw niveau. Geef aan bij je inschrijfformulier aan dat je al ervaring hebt en we gaan samen aan de slag.

Boek nu
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Iets nieuws leren?

Gedurende de zomer worden er coachingssessies en trick clinics georganiseerd. Voor actuele data, houd onze social media accounts in de gaten. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

IKO

Wij van Denhaagkitesurfles zijn één van de IKO centers van Nederland. Dit betekent dat wij alleen maar werken met IKO gecertificeerde kitesurf instructeurs en de IKO-lesmethode hanteren. IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurf opleidingen. Je vindt IKO centres over de hele wereld. IKO leidt de instructeurs op om de klant op een veilige en eenduidige manier op weg te helpen.

Lesgarantie

Kitesurfen is één van de meest spectaculaire sporten op zee. Hierbij geldt natuurlijk de invloed van de wind en de natuur. Voor het boeken van een les, wordt er geprobeerd de voorkeursdatum en tijd te handhaven, maar de natuur kunnen wij niet voorspellen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er telefonisch contact opgenomen, waarbij we de weers- en windvoorspellingen doornemen. Bij twijfelachtige omstandigheden, zoeken wij samen naar een nieuwe datum om de les in te plannen.

Kitesurfles privé

Eén of meerdere privé kitesurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€1252 uur
Lees meer
Kitesurfles duo

Leer samen met een vriend of vriendin kitesurfen in een groepje van twee.

€1103 uur
Lees meer
Kitesurfles groep

Ben jij wel van de gezelligheid? Leer samen kitesurfen met drie personen in een groep.

€953 uur
Lees meer
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek nu