FAQ Kitesurfles

Hieronder staan de meest gestelde vragen over kitesurflessen bij Denhaagkitesurfles. Vind hier je antwoord op wat moet ik mee, wanneer kan ik zelfstandig het water op? Staat jouw vraag er niet bij, dan kun je natuurlijk gerust contact met ons opnemen.


Voor een kitesurfles bij Denhaagkitesurfles heb je een handdoek en zwemkleding nodig, eventueel kun je ook douchespullen meenemen. Kitesurf gear zoals een wetsuit, zwemvest, helm, schoentjes, trapezes, kite en board, zijn in alle maten aanwezig en zitten inbegrepen bij de les. Heb je al eigen materiaal of een eigen wetsuit? Dat kun je natuurlijk altijd meenemen!
Denhaagkitesurfles is te vinden bij de strandtent DownUnderBeach aan het Zwarte Pad. De lessen worden gegeven aan het Noorderstrand van Scheveningen.
De hoeveelheid les die nodig is om zelfstandig te kunnen oefenen verschilt per persoon. Tijdens de lessen zullen we hier aandacht aan besteden. Gemiddeld genomen kan iemand na een kitesurfcursus van 3 of 5 lessen zelfstandig het water op.
Ja. Beginner of gevorderd, wij sluiten de les aan op jouw niveau. Ook als je eigen materiaal hebt kun je een les bij ons volgen. Heb je al eens eerder les gehad? Dan zullen we met jou doornemen hoe je les zo optimaal mogelijk ingezet kan worden.
Voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar hebben wij speciale kids kitsurflessen. Vanaf 12 jaar kun je een reguliere kitesurfles bij ons boeken.
In de periode van mei t/m september worden er kitesurflessen gegeven.
Een dag voor aanvang van de les wordt er telefonisch contact met u opgenomen. Hierbij bespreken we de actuele weers- en windvoorspellingen. Mochten er twijfelachtige omstandigheden zijn, zullen we samen zoeken naar een nieuw moment voor de les.
Dit is een kwestie van proberen! Sommigen zullen dit sneller onder de knie hebben dan anderen, maar het gaat om het plezier. Heb je al ervaring met andere watersporten zoals windsurfen, zeilen of wakteboarden, dan zul je het leuk vinden om op het water te zijn! Doordat je constant bezig hebt en een wetsuit draagt zul je geen last hebben van koud water.
Nee, het is niet nodig om fysiek heel sterk te zijn. Dit biedt de mogelijkheid voor iedereen om te kunnen kitesurfen, ook voor kinderen.
Ja, op het parkeerterrein ‘Zwarte Pad’ kun je betaald parkeren. Rij na het passeren van de slagbomen de weg helemaal uit tot de rotonde. Hierk un je parkeren, neem vervolgens het strandpad naar beneden en aan de linkerkant vind je DownUnderBeach.
Je kunt de les contant betalen voor aanvang.
Een les kan ten alle tijden geannuleerd worden door zowel door ons als door uzelf. Wij zullen een les alleen annuleren als de weersomstandigheden of de wind het niet toelaten om een goede les te kunnen bieden.


Kitesurfles privé

Afgestemd op jouw niveau en leren op eigen tempo in één of meerdere privélessen.

€125Per persoon
Lees meer
Kitesurfles duo

Leer samen met een vriend of vriendin kitesurfen in een groepje van 2 personen.

€110Per persoon
Lees meer
Kitesurfles groep

Ben jij wel van de gezelligheid? Leer samen kitesurfen met drie personen in een groep.

€95Per persoon
Lees meer
Kitesurfles Kids

Op een veilige en leuke manier in aanraking komen met kitesurfen voor kinderen.

€60Per persoon
Lees meer

Meer weten?

Hier vind je meer informatie over kitesurflessen.

Kitesurfen Den Haag

Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Algemene informatie

Hier vind je algemene informatie over kitesurfen

Kitesurfen Den Haag

Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek nu